Известие

Collapse
No announcement yet.

Gtv 2.4 jtd (линк към друг сайт)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Gtv 2.4 jtd (линк към друг сайт)

Здравейте всички,тъй като забелязах темата-GTV дизел ,а ве4е е заключена,реших да пусна тази.Ако модераторите сметнат че е за раздел "Общи приказки",нека я преместят,за мен лично е интересна,и напълно възможна за "дизелджии" :

снимки на колата:

http://s193.photobucket.com/albums/z143/jaysonplev13/

Линк към сайта:
    http://www.alfaowner.com/Forum/gener...a-project.html
    GTV с ново сърце и валчета .....много/100км.

Това е колата
    sigpic
    Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
    Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'

Comment

Като гледам бронята ,май е била V6 турбо

For your next project, will you be painting the mona lisa with a moustach?

Can't wait to see pics. This has to be the most interesting conversions yet.
      Last edited by mochko1; d.m.y г., 20:59.
      Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
      Fiat Bravo II 1.4 90hp
      sigpic
      Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

... за гтв има мотор който върви и това не е кола правена да е дизел! А именно мотора е 3.0 или 3.2 V6! Просто този автомобил не мога да го приема с дизелов мотор!

Даването на газ, води до пристрастяване!
        Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
        Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Това ми хареса
          sigpic
          SCUDERIA ITALIA
          BMW 5-er
          BMW 7-er
          Fiat GP

Comment

Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
            ... за гтв има мотор който върви и това не е кола правена да е дизел! А именно мотора е 3.0 или 3.2 V6! Просто този автомобил не мога да го приема с дизелов мотор!
            Абсолютно. Ако си и представим за сравнение и тракторския звук на 2.4 JTD срещу звука на V6 24V просто не знам къде отива кюмурника.
            Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщение
              Абсолютно. Ако си и представим за сравнение и тракторския звук на 2.4 JTD срещу звука на V6 24V просто не знам къде отива кюмурника.
              Добре бе колеги имате такива мнения за звуците.Аз имам колата от подписа 2-ве години и никога не съм имал негативни мнения за звука даже напротив,много пъти са ме питали стопаджии и др. защо вади такъв звук има ли нещо правено и тн.Алфа 156 2.4 си е известна с уникалния си звук.Поздрави на всички.
              И сравни дизел с дизел че иначе няма логика
              ALFA ROMEO 159 2,4 JTD 210 PSsigpic

Comment

Добре изглежда.

Comment

Първоначално публикувано от plamen76 Покажи съобщение
                  Добре бе колеги имате такива мнения за звуците.Аз имам колата от подписа 2-ве години и никога не съм имал негативни мнения за звука даже напротив,много пъти са ме питали стопаджии и др. защо вади такъв звук има ли нещо правено и тн.Алфа 156 2.4 си е известна с уникалния си звук.Поздрави на всички.
                  Toчно това и аз бих казал, звука е на 2.4 е много добър...малко дизели могат да се похвалят с такъв звук...
                  Лично на мен ми харесва GTV-то с такъв двигател...Да не забравяме че няма да е никак бавна с този мотор!!!
                  A пък и всеки сам си решава какво да прави с колата си, не е ли така?
                  156 2.4JTD 136+ PS

Comment

A пък и всеки сам си решава какво да прави с колата си, не е ли така?
                    ALFA ROMEO 159 2,4 JTD 210 PSsigpic

Comment

Едно от малкото ГТВта, които харчат под 10/100
                      _______
                      146 JTD - ex
                      Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Първоначално публикувано от plamen76 Покажи съобщение
                        Не наистина 2.4jtd има доста приятен звук на ускорение, но си остава дизелов мотор и особенно на празен ход и при равномерен ход не мога да го приема за звук от кола като GTV. Просто бензинов V6 мотор има коренно различно звучене - звучене което очакваш от кола като GTV, не дизелов звук, бил той и от jtd!
                        http://www.youtube.com/watch?v=bhvev...eature=related ето нежния повей на 6-така
                        Last edited by Furious 155; d.m.y г., 23:32.

Даването на газ, води до пристрастяване!
                        Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                        Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщение
                          Едно от малкото ГТВта, които харчат под 10/100
                          След цялото това упражнение, какво значение има разхода ?
                          Alfa Romeo 155 1.8TS
                          Alfa Romeo 156 1.9 16V m-jet

Comment

Първоначално публикувано от ALFA CORSE Покажи съобщение
                            След цялото това упражнение, какво значение има разхода ?
                            Какво ли? Ами хем върви повече, хем гори два пъти по-малко
                            sigpic
                            Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
                            Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'

Comment

ами да, върви, да върви - колко па да върви повече
                              От 2.0 турбо мотора върви ли повече? от 3.0 или 3.2 върви ли? нищо лично и нищо лошо, но звука от бензинка е друг
                              ето например вчера на един светофар на Гешов нещо се изряза злокобно! направо се възбудих като го чух. И какво да видя - ниско прелитащият бате Бобо с шестака изкърти кочината

айде и да не съм капо - едно много аматьорско клипче от първите дни с пуйката. подчертавам че това е до 3000 оборота в разработка

http://www.youtube.com/watch?v=W1nR_TaOqVA
                              Last edited by bouncer; d.m.y г., 10:56.
                              няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Working...
                              X